Schudłam
6 kilogramów!!!
Podobno
kochanego ciała nigdy za wiele?
Tak mówiłam jeszcze przed
przygodą z Natur House w Czerwionce -Leszczynach... Teraz tańczę z
radości, gdy pozbywam się nadmiaru ciała... Po czterech tygodniach
pożegnałam się z 6 kilogramami, a w ostatnim tygodniu z 0,5
kilograma... I mam ochotę na więcej...
Zawsze
chciałam więcej... Ktoś mi kiedyś powiedział, że jak dostanę
palec to chcę zaraz całą rękę... On się pomylił... Ja chciałabym
jeszcze nogi, głowę i wszystko inne... Taka już jestem. Z jednym
małym „ALE” nie po trupach!!!
Schudłam
6 kilogramów, ślubny marudzi, że już dosyć... Mama i niektórzy
znajomi mówią podobnie... A ja mam apetyt na utratę jeszcze 4
kilogramów... I wiem, że mi się uda... Mam wsparcie i najlepszą
dietetyczkę pod słońcem, która jest jak lekarz, psycholog, kucharz
w jednej osobie... To jak mogłabym zawieść Ją i siebie?
Bywają
diety nudne jak flaki z olejem... W Natur House jest inaczej! Co
więcej, wydali książki kucharskie „Gotuj Zdrowo i ze
smakiem” kupiłam dwie... Teraz dopiero zacznę eksperymentować w
kuchni... Co jakiś czas pochwalę się jakimś daniem... Pod warunkiem, że będzie jadalne...
Na
ostatniej wizycie otrzymałam fajny przepis na zupę Meksykańską... Uwierzcie mi na słowo... Niebo w gębie... Polecam!!!
Składniki:
-400g mielonego mięsa wołowego/drobiowego
-1/2
papryki czerwonej, zielonej i żółtej
papryczka jalapeno (bez nasionek)-1 puszka czerwonej fasoli -1 mała puszka kukurydzy (170g)
-1 mała cebula -3 -4 czubate łyżeczki koncentratu pomidorowego lub pomidory w puszce
-1 -2 ząbki czosnku - pół łyżeczki kminu rzymskiego
- pół łyżeczki słodkiej papryki w proszku
- 0,5 litra bulionu z kostki warzywnej KILUVA
- 1 -2 łyżki oliwy
- sól, pieprz do smaku
Sposób
przygotowania:
Cebulę
pokroić w pióra, zeszklić na oliwie, dodać pokrojoną w drobną
kostkę paprykę czerwoną, zieloną, żółtą i papryczkę jalapeno.
Zalać bulionem z kostki warzywnej KILUVA, dodać koncentrat
pomidorowy lub podsmażone wcześniej pomidory z
puszki, paprykę, kukurydzę, fasolę. W trakcie gotowania podsmażyć
na patelni mięso mielone z dodatkiem odrobiny przypraw. Pamiętajmy
aby wcześniej na patelni podsmażyć wyciśnięty przed praskę
ząbek czosnku. Dodajemy przyprawy: paprykę, pieprz i odrobinę soli.
Jak mięso lekko się zarumieni przerzucamy do gotującej zupy i
całość podgotowujemy przez mniej więcej 20 minut. Całość można
doprawić suszoną lub świeżą kolendrą.
Jest
to wyśmienite danie... Idealne dla całej rodziny...
Moi domownicy
byli pod wrażeniem... Może i Was skuszę?
Miło mi będzie jeśli
podzielicie się w komentarzach...
Przed
dietą unikałam wagi jak ognia... Dzisiaj z wielką przyjemnością
się ważę, a na spotkania do Natur House chodzę z wielką
przyjemnością... Jeżeli ktoś z Was zastanawia się nad dietą i
gabinetem dietetycznym... Polecam Natur House w
Czerwionce-Leszczynach oraz w Rybniku. Chcecie się przekonać jak
jest naprawdę? Zapiszcie się na bezpłatne konsultacje... Wtedy
stracicie jedynie trochę czasu... Polecam i pozdrawiam.
Bywajcie... Do
zobaczenie w Natur House!!!
Tylko tak dalej.Rewelacja.Przepis spróbuje w weekend.Pozdrawiam Agnieszka G.
OdpowiedzUsuńDaj znać jak ci smakowało.
UsuńWierze w Ciebie.Pozdrawiam .Kinga
OdpowiedzUsuńDziękuję za tak ciepłe słowa.Pozdrawiam
UsuńDobrze ci idzie.Byle do przodu.Ja już schudłam w Natur House i chętnie polecam.
OdpowiedzUsuńTo już jesteśmy dwie.Dziękuję za miłe słowa.
Usuń